VI SOM INTE PRATAR HAR OCKSÅ NÅGOT ATT SÄGA

SKAPARKTAFT ställer ut på Galleri HJÄRTAT 12 september – 3 oktober.

Galleriet är öppet vardagar 09-15. Vi på KCV är på plats en trappa upp vill ni komma och få en guidning, tag kontakt med oss.

På inspirationens och känslans väg skapar konstnärer med flerfunktionsnedsättningar abstrakt konst i en process där händelsen är viktigare än det färdiga verket. Konstnärerna inspireras till både fysiskt och emotionellt skapande, vilket kan innebära att använda sin kraft och energi till att låta känslorna styra penselns rörelser. Med hjälp av händer, färgstänk och lera växer det egna unika bildspråket fram och kommunicerar med betraktaren.

Abstrakt konst är en konstform som fokuserar på form, uttryck och att kunna uppleva färgens kraft i stället för att avbilda eller skildra omvärlden på ett realistiskt sätt.

Konstnärerna kommer från Daglig verksamhet i Stenungsunds kommun, och är deltagare i SKAPARKRAFT, en verksamhet som arbetar med bild och form. De vill utmana konstskapandet genom att uttrycka sig fritt utan begränsningar och visa att alla kan skapa om de får en möjlighet!

Välkomna till en utställning med konst från hjärtat – bortom tankar och ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *